Viziteaza-ne si pe: facebook

consultanta

|

articole informatii utile

|

santiere case construite

|

colaboratori

My image
ART ARCHITECTURE & DESIGN
info@art-proiect.ro

Politica de confidentialitate

Prin accesarea website-ului www.art-proiect.ro esti de acord ca datele personale furnizate in cadrul paginii de Contact sau in sectiunea "Cere Oferta - Contacteaza Arhitectul" sa fie prelucrate de catre compania ART ARCHITECTURE & DESIGN.

Datele vor fi pastrate in vederea crearii unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice. Te asiguram ca datele tale personale nu vor fi trimise catre terti, prin vanzare sau dezvaluire.

Colectarea datelor se desfasoara prin intermediul unor modalitati si instrumente specifice precum: soft profesional de urmarire a traficului, prin salvarea in baze de date a diversele formulare de contact disponibile pe site care pot fi completate.

Ne comunicati informatii cu caracter personal atunci cand deveniti client, va inregistrati la serviciile noastre online, completati un formular online, semnati un contract, folositi produsele si serviciile noastre sau ne contactati prin intermediul unuia dintre canalele noastre.

ART ARCHITECTURE & DESIGN S.R.L. In calitate de administarator al site-ului www.art-proiect.ro respecta: Regulamentul General pentru protectia datelor (GDPR) , Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private In sectorul comunicatiilor electronice.

Securitate – In momentul completarii datelor personale pe site-ul nostru, informatiile vor fi protejate atat offline cat si online.