Constructii turistice

V-ati decis sa porniti o afacere in domeniul Horeca, constructia unui hotel sau a unei pensiuni de la A la Z poate fi o solutie avantajoasa pentru voi din mai multe puncte de vedere.
Experienta dobandita in decursul anilor de activitate va va asigura un proiect de calitate, cu o arhitectura care sa creeze o impresie buna asupra viitorilor clienti si sa va asigure ca locatia dumneavoastra este una ce iese in evidenta. O arhitectura deosebita, cu elemnte originale ramane in mintea potentialilor clienti si poate face din locatia dumneavoastra un reper urban – ceea ce este cea mai buna reclama.
Gradul de confort este dat in mare masura de buna compartimentare a spatiului si de luminozitatea camerelor avand in vedere in acelasi timp respectarea normelor de sanatate a populatiei si de protectie la incendiu. Demarati proiectarea impreuna cu specialisti nostri care va stau cu placere la dispozitie, putem intocmi in cadrul proiectului si Formularele de deviz necesare obtinerii de fonduri europene.

Toate drepturile de autor ale prezentarii arhitectonice a constructiilor sunt rezervate si protejate de lege. Fara aprobarea autorului este interzisa copierea, difuzarea sau folosirea oricarui proiect publicat.

[modula id=”3806″]

Lasă un răspuns