Avize emise de institutiile statului

      Biroul nostru poate realiza documentaiile necesare obtinerii acestor avize atat pentru proiectele noastre cat si pentru alte proiecte. Avizele necesare obtinerii autorizatiei de construire sunt enumerate in certificatului de urbanism de construire si difera de la o functiune la alta, ele sunt denumite avize specifice. Aceste avize sau acorduri sunt emise de anumite institutii ale statului si se emit pe baza proiectului DTAC si a unor studii specifice. Este bine ca aceste avize sa fie obtinute de catre arhitectul care a realizat proiectul, in timpul proiectarii, pentru a putea realiza modificarile necesare in functie de solicitarile autoritatilor dar pot fi obtinute si de catre un alt proiectant. 

Termenul legal de emitere a unui astfel aviz este de aprox 30 zile dar el se prelungeste si in functie de complexitatea proiectului. 

Costuri: Pentru proiectele realizate de firma noastra:

  • in Bucuresti si Ilfov : 300lei/buc+taxa
  • in Giurgiu, Dambovita, Prahova si Constanta: 350lei/buc+taxa
  • in restul tarii: 400lei/buc+taxa

Pentru proiectele care nu sunt realizate de firma noastra costurile variaza in functie de proiect si documentatiile lipsa care trebuiesc realizate de catre noi.

Pentru obtinerea avizelor avem nevoie de copii ale urmatoarele acte: Certificat de urbanism cu planurile anexa, act de proprietate, carte identitate proprietar, proiect DTAC.

  Taxe catre autoritati:

Aviz securitate la incendiu: 0 lei

Aviz  protectia mediului: Notificare 100lei, Faza 1: 500lei;

Aviz aparare civila: 0 lei

Aviz sanatatea populatiei: 400lei;

Aviz Directiei de cultura, culte si patrimoniu cultural national: 0 lei;

Aviz Inspectoratului de Stat in Constructii: 0lei;

Acord arhiepiscopia bucurestilor: 0lei;

Aviz tehnic de consultant preliminara de circulatie SPU: 60lei;

Aviz Muzeul de istorie ( demolari) : 1000lei

Aviz Autoritatea Aeronautica: 600lei