Casele pitorești vazute in filme, atmosfera, senzația de libertate și liniște pe care ți-o inspiră o astfel de casa, fac ca  stilul caselor americane sa apara si la noi in tara.    

Proiectele prezentate se pot adapta, modifica, folosi ca inspiratie pentru alte proiecte viitoare.

Casa Razvan – Balotesti

 

Casa Anca – Tartasesti

 

Casa Bogdan – Domnesti

 

Casa Augustina – Bucuresti, sector 2 …

Casa Leonard – Otopeni

Casa Manole – Domnesti

Americanii au preluat elemente si s-au inspirat din arhitectura secolul XVIII în Anglia si din arhitectura traditionala a caselor din tarile nordice ale Europei, dar doar până la un anumit punct, deoarece, stilul american a devenit  în mod incontestabilde unul desine stătător
O astfel de casa nu se va demoda si va impresiona mereu privitorii.
Potrivita pentru zonele dinafara oraselor sau suburbiile linistite. Acest stil poate fi folosit si pentru casele pe parter, acoperisul inalt, cu multe ape permite realizarea unui pod spatios.

Casa Cristina – Otopeni

Casa Americana – Frumusani

Trimite-ne planul terenului tau si o descriere a compartimentarii interioare dorite si vei primi planurile casei in stilul dorit si o oferta completa cu costurile proiectarii si avizarii proiectului. Pe whatsapp la 0721668217 sau email info@art-proiect.ro

        Proiectul cuprinde: Imagini 3D, Documentatie Tehnica Autorizatie Construire (D.T.A.C.) arhitectura, structura si instalatii, Proiect Tehnic de executie arhitectura si structura, Detalii executie, Calcul cantitati materiale.
          Se pot realiza modificari la proiect.
          Nu se percepe T.V.A.
          Toate drepturile de autor ale prezentarii arhitectonice a caselor rezidentiale sunt rezervate si protejate de lege. Fara aprobarea autorului este interzisa copierea, difuzarea sau folosirea oricarui proiect publicat.