O adevarata expresie a luxului aceste case inspira relaxare si amintesc privitorului de vacantele la malul marii. Stilul caselor mediteraneene provine in special din tarile din nordul Mediteranei, in special Spania (Mediterranean Revival). Proiectele prezentate se pot adapta, modifica, folosi ca inspiratie pentru alte proiecte viitoare.

Casa Dan

S.construita=183mp, S.desfasurata =327mp

Casa Silvia

S.construita=185mp,  S.desfasurata =289mp

Planul este de obicei dreptunghiular cu unul sau două nivele iar fatadele sunt masive, cu elemente de simetrie. Sunt caracteristici pereții tencuiti alb sau culori ale pamantului, acoperișurile din tigla, ferestrele în formă de arcade sau rotunde, balcoanele din lemn sau fier forjat cu grilaje la ferestre. Terasele ample cu arcade sunt nelipsite, legatura dintre interior si exterior fiind foarte importanta in acest tip de arhitectura. Foloisirea materialelor naturale ca piatra, lemnul dar si ceramica in finisaje este foarte importanta.

Casa Marta

S.construita=185mp,  S.desfasurata =289mp

Casa Ioana

S.construita=164mp,  S.desfasurata =250mp

Casa Maria

S.construita=164mp,  S.desfasurata =250mp

        Proiectul cuprinde: Documentatie Tehnica Autorizatie Construire (D.T.A.C.) arhitectura, structura si instalatii, Proiect Tehnic de executie arhitectura si structura, Detalii executie, Calcul cantitati materiale.
          Se pot realiza modificari la proiect.
          Nu se percepe T.V.A.
          Toate drepturile de autor ale prezentarii arhitectonice a caselor rezidentiale sunt rezervate si protejate de lege. Fara aprobarea autorului este interzisa copierea, difuzarea sau folosirea oricarui proiect publicat.