O adevarata expresie a luxului aceste case inspira relaxare si amintesc privitorului de vacantele la malul marii. Stilul caselor mediteraneene provine in special din tarile din nordul Mediteranei, in special Spania (Mediterranean Revival). Proiectele prezentate se pot adapta, modifica, folosi ca inspiratie pentru alte proiecte viitoare.

Casa Simona

S.construita=137mp, S.desfasurata =224mp

Casa Dan

S.construita=183mp, S.desfasurata =327mp

Casa Silvia

S.construita=185mp,  S.desfasurata =289mp

Planul este de obicei dreptunghiular cu unul sau două nivele iar fatadele sunt masive, cu elemente de simetrie. Sunt caracteristici pereții tencuiti alb sau culori ale pamantului, acoperișurile din tigla, ferestrele în formă de arcade, balcoanele din lemn sau fier forjat cu grilaje la ferestre, obloane pentru umbrire. Acoperisul poate fi sarpanta in doua sau patru ape cu stresini foarte late pentru a asigura umbrirea sau terasa. Terasele ample sunt nelipsite, legatura dintre interior si exterior fiind foarte importanta in acest tip de arhitectura. Foloisirea materialelor naturale ca piatra, lemnul dar si ceramica in finisaje este foarte importanta.

Casa Marta

S.construita=185mp,  S.desfasurata =289mp

Casa Ioana

S.construita=164mp,  S.desfasurata =250mp


Proiect casa Marin , S. desfasurata 375 mp Parter+Mansarda

Casa Maria

S.construita=164mp,  S.desfasurata =250mp

Trimite-ne planul terenului tau si o descriere a compartimentarii interioare dorite si vei primi planurile casei in stilul dorit si o oferta completa cu costurile proiectarii si avizarii proiectului. Pe whatsapp la 0721668217 sau email info@art-proiect.ro

        Proiectul cuprinde: Imagini 3D, Documentatie Tehnica Autorizatie Construire (D.T.A.C.) arhitectura, structura si instalatii, Proiect Tehnic de executie arhitectura si structura, Detalii executie, Calcul cantitati materiale.
          Se pot realiza modificari la proiect.
          Nu se percepe T.V.A.
          Toate drepturile de autor ale prezentarii arhitectonice a caselor rezidentiale sunt rezervate si protejate de lege. Fara aprobarea autorului este interzisa copierea, difuzarea sau folosirea oricarui proiect publicat.