Arhitectura moderna cuprinde nenumarate stiluri si curente, dar ca principii de baza se caracterizeaza prin simplitatea formei si reducerea ornamentelor la elemente ce deriva din constructie. Propune cladiri practice, usor de construit si utilizand ultimele inovatii tehnologice.

Casa Laurentiu – Vatra luminoasa, Bucuresti

Ca materiale se utilizeaza in special sticla, metalul si betonul armat. Pentru indulcirea austeritatii stilului modern, in ultimii ani s-a introdus folosirea finisajelor cu diverse texturi si culori ce evidentiaza volumetria constructiei si folosirea iluminatului arhitectural.

Ansamblu de case Beatrice – Voluntari

Case moderne Dulex Florian –  Bucuresti, sector 1

Casa Constantin – mun. Slatina

Casa Petre – Voluntari

Casa Violeta – Balotesti

Casa Anton – mun. Motru, jud Gorj

Case pe teren in panta pe malul lacului –  jud Ialomita

''Toate creatiile moderne trebuie sa corespundă noilor materiale si cerinte ale prezentului, dacă acestea trebuie să se potriveasca cu omul modern, trebuie sa ne ilustreze propria natura ideala mai buna, mai democratica, mai sigura si sa tina cont de realizarile tehnice si stiintifice colosale ale omului''- arhitectul Otto Wagner 1896

Trimite-ne planul terenului tau si o descriere a compartimentarii interioare dorite si vei primi planurile casei in stilul dorit si o oferta completa cu costurile proiectarii si avizarii proiectului. Pe whatsapp la 0721668217 sau email info@art-proiect.ro

        Proiectul cuprinde: Imagini 3D , Documentatie Tehnica Autorizatie Construire (D.T.A.C.) arhitectura, structura si instalatii, Proiect Tehnic de executie arhitectura si structura, Detalii executie, Calcul cantitati materiale.
          Se pot realiza modificari la proiect.
          Nu se percepe T.V.A.
          Toate drepturile de autor ale prezentarii arhitectonice a caselor rezidentiale sunt rezervate si protejate de lege. Fara aprobarea autorului este interzisa copierea, difuzarea sau folosirea oricarui proiect publicat.