Arhitectura neoromanească nu este un stil vechi, este un stil arhitectonic aparut la sfarsitul secolului al XIX-lea in cadrul Art Nouveau-ului din Romania, initial rezultatul incercarilor de a gasi un stil arhitectural specific romanesc de catre arhitectii Ion Mincu și Ion N. Socolescu care au reinventat traditia, realizand, in același timp, un stil original.

Casa Razvan – Sector 1, Bucuresti

Casa Violeta- Otopeni

Printre elemente specifice se numara foisorul, arcadele, stslpi de lemn, o tratare a cornisei ca o streasină obișnuită a unei case taranesti, includerea acoperisului cu panta mai mare in imaginea fatadei ca element de ornament, soclul inalt și folosirea tiglei ceramice.

Casa Titia- Sector 2 Bucuresti

Casa Iancu, Snagov

Casa Roman- Voluntari

Trimite-ne planul terenului tau si o descriere a compartimentarii interioare dorite si vei primi planurile casei in stilul dorit si o oferta completa cu costurile proiectarii si avizarii proiectului. Pe whatsapp la 0721668217 sau email info@art-proiect.ro

        Proiectul cuprinde: Imagini 3D , Documentatie Tehnica Autorizatie Construire (D.T.A.C.) arhitectura, structura si instalatii, Proiect Tehnic de executie arhitectura si structura, Detalii executie, Calcul cantitati materiale.
          Se pot realiza modificari la proiect.
          Nu se percepe T.V.A.
          Toate drepturile de autor ale prezentarii arhitectonice a caselor rezidentiale sunt rezervate si protejate de lege. Fara aprobarea autorului este interzisa copierea, difuzarea sau folosirea oricarui proiect publicat.